Hjørring Turistfart
Kontakt +45 98 92 86 46
Folkemødet på Bornholm
DKK 799,00 per person
Sommertur til Skagen
DKK 599,00 per person
Tur til Endalave
DKK 699,00 per person
Guidet tur til Tunø
DKK 599,00 per person
Tur til Samsø
DKK 699,00 per person
Tur til Limfjords-øen Fur
DKK 599,00 per person
Tur til B&O-museet og besøg på Venø
DKK 599,00 per person
Tur til Læsø
DKK 649,00 per person
Tur til Flensborg
DKK 399,00 per person
Tur til Rømø/Tyskland
DKK 599,00 per person
Indkøbstur til Fleggaard og Butik Calle
DKK 290,00 per person
previous arrow
next arrow
Slider

Sid­der du og søger på ”leje af bus”, ”rute­bil­er”, ”leje af minibus” m.m., men har du ikke fun­det bus­sel­sk­a­bet? Du behøver ikke at lede læn­gere nu, for Hjør­ring Tur­ist­fart er klar, så du kan booke en bus. Det gælder også, hvis du behøver hand­i­cap befor­dring. Vi løs­er mange opgaver hos Hjør­ring Tur­ist­fart, så kon­takt os og hør mere. Hjør­ring Tur­ist­fart har også en bus og buschauf­før til din bus­re­jse eller andet trans­port­be­hov.

Hjør­ring Tur­ist­fart kør­er også bus for nord­mænd, som ankom­mer til Hirtshals. Med Hjør­ring Tur­ist­fart kan de norske rejsende komme nemt videre til Aal­borg, Ska­gen, Fårup Som­mer­land m.m. Du har måske søgt på ”Col­or­line bus, Bus til Fårup Som­mer­land, Bus til Ålborg / Bus til Aal­borg, Bus til Ska­gen” m.m. Med Hjør­ring Tur­ist­fart er du allerede på rette vej og kan ind­stille din søgen.

Slap af og kobl fra

Når du væl­ger Hjør­ring Tur­ist­fart, slip­per du for at selv at finde vej, og du kom­mer trygt frem til det ønskede sted. Sam­tidig har du mulighed for at slappe af og koble helt fra. Du kan end­da nyde en øl og noget til eksem­pelvis kaf­fen, hvis du får lyst. Du er ikke bun­det af ikke at kunne snuppe en dejlig kold øl, når du lad­er Hjør­ring Tur­ist­fart køre for dig.

Hvis man er en gruppe og vil hygge sig i ven­sk­a­beligt lag, kan det lægge en dæm­per på sel­sk­a­bet at skulle køre selv. Når man er kom­met afst­ed og er ude for at hygge sig, giv­er det altid større fri­hed, når andre kør­er for en.

Hvad er bedre end at læne sig tilbage og nyde turen og glæde sig til oplevelserne? Det kan du med Hjør­ring Tur­ist­fart. På vej hjem eller under­ve­js behøver du ikke at skulle bekym­re dig om at finde vej, for det klar­er vi. Du kan desu­den med god samvit­tighed snuppe dig en lille lur i vores busser, hvis du skulle behøve det.

Du kan eksem­pelvis booke en bus hos Hjør­ring Tur­ist­fart til bus­tur til Tysk­land eller grænse­han­del Tysk­land, stu­den­terkørsel, bus­re­js­er til Prag eller bus til Aal­borg m.m. Inden­for busudle­jn­ing er der flere løs­ninger hos Hjør­ring Tur­ist­fart – også til Tøn­der jule­marked. Du kan booke en bus med buschauf­før, og du kan få en skræd­der­syet løs­ning hver gang. Hos Hjør­ring Tur­ist­fart elsker vi glade kun­der og en god stemn­ing i vores busser.

Kontakt os på tlf. 98 92 86 46 — for yderligere information eller bestilling