Hjørring Turistfart
Kontakt +45 98 92 86 46
Folkemødet på Bornholm
DKK 799,00 per person
Sommertur til Skagen
DKK 599,00 per person
Tur til Endalave
DKK 699,00 per person
Guidet tur til Tunø
DKK 599,00 per person
Tur til Samsø
DKK 699,00 per person
Tur til Limfjords-øen Fur
DKK 599,00 per person
Tur til B&O-museet og besøg på Venø
DKK 599,00 per person
Tur til Læsø
DKK 649,00 per person
Tur til Flensborg
DKK 399,00 per person
Tur til Rømø/Tyskland
DKK 599,00 per person
Indkøbstur til Fleggaard og Butik Calle
DKK 290,00 per person
previous arrow
next arrow
Slider

Hos Hjør­ring Tur­ist­fart tilby­der vi bil­lige bus­re­js­er til Berlin og Tysk­land, for bus­re­js­er til for­nuftige penge er pop­ulært. Hjør­ring Tur­ist­fart kør­er både til korte des­ti­na­tion­er til udlan­det. Selvom det ikke er dyrt at komme på bus­re­js­er med Hjør­ring Tur­ist­fart, man­gler der ikke noget. Alle vores busser har mod­erne indret­ning og kom­fort. Bus­re­js­er ikke er gået af mode. Hos Hjør­ring Tur­ist­fart tilby­der dig bil­lig bus, selvom vores busser er mod­erne og over­hold­er de aller­strengeste miljøkrav.

Hjørring Turistfart har busrejser i ind- og udland

Vores pop­ulære des­ti­na­tion­er for bus­re­js­er er bus­re­js­er til Prag, bus­re­js­er til Ital­ien, bil­lige rejs­er til Berlin m.m. Vores erfar­ing og pro­fes­sionelle buschauf­før­er gør Hjør­ring Tur­ist­fart flek­si­ble. Vores faste kun­der væl­ger Hjør­ring Tur­ist­fart frem for fly, for man ser mere på en bus­re­jse. Mange nyder det omkring­liggende land­skab og mulighe­den for at holde pause og ikke have travlt. En lufthavn er stressende og hek­tisk for mange men­nesker. Folk vil ikke have travlt, når de har fri. Intet er mere afs­lap­pende end at læne sig tilbage i bussen og nyde turen.

Det er en befrielse at lade andre om at finde vej, finde toi­let og tanksta­tion­er under­ve­js m.m. Det kan godt trætte de fleste men­nesker, for vi har alle brug for at koble fra og slappe af engang imellem. Med en bus­re­jse skal man bare læne sig tilbage og nyde livet. Så kan tin­gene komme i den række­følge, som de vil, mens du nyder den kom­fort­able indret­ning i vores busser og opti­mal ser­vice.

Sam­tidig kan du nyde en kold øl eller en varm kop kaffe, mens du plan­læg­ger, hvilke seværdighed­er du vil se. Du kan også læse om seværdighed­erne, hvis du allerede har lagt en plan. Du kan også blive inspir­eret af vores dygtige buschauf­før eller rejseled­er under din bus­re­jse. Hjør­ring Tur­ist­fart sæt­ter os altid grundigt ind stort og småt samt prak­tiske ting til glæde og gavn for vores kun­der.

Når du væl­ger at tage på bus­re­jse med Hjør­ring Tur­ist­fart, kan du stige på vores busser på aftalte påstign­ingsst­ed­er. Ofte kom­mer Hjør­ring Tur­ist­fart rimeligt tæt på de fleste kun­ders boligk­varter, og det sæt­ter vores kun­der stor pris på. Du kan selv vælge, om du er til des­ti­na­tion­er som de større europæiske stor­by­er, eller om du fore­trækker Alperne eller noget helt tred­je. Kon­takt Hjør­ring Tur­ist­fart, og lad os råd­give dig om de konkrete mulighed­er. I denne forbindelse tager vi også altid hen­syn til vores kun­ders afsat­te bud­get for bus­re­jsen.

Kontakt os på tlf. 98 92 86 46 — for yderligere information eller bestilling