Hjørring Turistfart
Kontakt +45 98 92 86 46
Folkemødet på Bornholm
DKK 799,00 per person
Sommertur til Skagen
DKK 599,00 per person
Tur til Endalave
DKK 699,00 per person
Guidet tur til Tunø
DKK 599,00 per person
Tur til Samsø
DKK 699,00 per person
Tur til Limfjords-øen Fur
DKK 599,00 per person
Tur til B&O-museet og besøg på Venø
DKK 599,00 per person
Tur til Læsø
DKK 649,00 per person
Tur til Flensborg
DKK 399,00 per person
Tur til Rømø/Tyskland
DKK 599,00 per person
Indkøbstur til Fleggaard og Butik Calle
DKK 290,00 per person
previous arrow
next arrow
Slider

Vil du til jule­marked i Tysk­land eller Søn­der­jyl­land, men kør­er ikke selv, så book Hjør­ring Tur­ist­fart. Men hvilket jule­marked du skal vælge? Lad Hjør­ring Tur­ist­fart komme med forslag til jule­marked. Søger du på”julemarked Flens­burg” / ”jule­marked Flens­borg”, ”jule­marked Lübeck”, ”Tøn­der jule­marked”, ”jule­marked Nord­tysk­land”, ” Ham­borg”, Berlin,” m.m.? Det klar­er Hjør­ring Tur­ist­fart, som kør­er til flere jule­marked­er. Lej en bus med chauf­før hos Hjør­ring Tur­ist­fart, og kom sikkert og trygt frem og tilbage. Jule­marked­erne var­er vanen tro fra sidst i novem­ber måned og indtil jul.

Lad Hjørring Turistfart komme med forslag til julemarked

En nærliggende mulighed er at tage til jule­marked i Flens­borg, som den nordlig­ste tyske by. Du kan besøge Flens­borgs gam­le bydel og nyde julestemnin­gen og de hyggelige boder. De har alle fes­tlige belysninger og byder på diverse spe­cialtil­bud fra både Dan­mark og Tysk­land. Du kan nyde en af de mange vari­anter af den såkaldte Tallinpunch. Der er noget for både store og små i form af kap­ta­jns- samt køb­mands­gårde og selvføl­gelig selve jule­markedet – alt sam­men med hyggelig atmos­fære.

En anden god mulighed er at besøge Ham­borgs jule­marked­er, som find­es fordelt udover cen­trum. Du find­er Ham­borgs største jule­marked med hun­dred­vis af boder ud for det flotte råd­hus. Der sælges fx kun­sthånd­værk, jule­spe­cialiteter og meget andet. Ham­borg byder også på alter­na­tive jule­marked­er såsom eksem­pelvis San­ta Pauli Wei­h­nacht­en auf den Kiez. Dette alter­na­tive jule­marked er kendt for sin sær­prægeth­ed. Lad Hjør­ring Tur­ist­fart vejlede dig, så du kan bo i gåaf­s­tand til flere jule­marked­er.

Hvis du vil til en større tysk by, er der også Berlin med 11 tra­di­tionelle jule­marked­er samt 4 alter­na­tive. Mange anser jule­marked­erne for en folke­fest med smukke julepynt­ede boder med jule­gaver, julepynt og lækkerier. Der er også julerier i gad­er og på plad­serne, og krus med rygende varm Glüh­wein sælges fra store gry­der. Tag til jule­marked og kom i julestemn­ing, så du kan tage julestemnin­gen med dig hjem.

Berlins 11 tra­di­tionelle jule­marked­er omfat­ter fx Jule­marked på Gen­dar­men­markt, ved Kaiser-Wil­helm-Gedächt­nis-Kirche og nos­tal­gisk jule­marked ved St. Hed­wigs-Kathe­drale. Du kan også vælge Jule­marked ved Char­lot­ten­burg-slot­tet, ved Berlins røde råd­hus eller Vin­ter­drøm ved Alexa. Heru­dover er der ligeledes jule­marked på Alexan­der­platz, Vin­ter­ver­den og jule­marked på Pots­damer Platz eller Lucia Jule­marked i Kul­tur­brauerei. Endelig kan du også opleve Alt-Rix­dor­fer jule­marked eller måske Jule­marked i Alt­stadt Span­dau.

Der er også hele fire alter­na­tive jule­marked­er i Berlin: jule­marked for hun­deelskere, jule­marked på Klunk­erkranich, julerodeo – Design-jule­marked eller Holy Shit Shop­ping jule­marked.