Hjørring Turistfart
Kontakt +45 98 92 86 46
Folkemødet på Bornholm
DKK 799,00 per person
Sommertur til Skagen
DKK 599,00 per person
Tur til Endalave
DKK 699,00 per person
Guidet tur til Tunø
DKK 599,00 per person
Tur til Samsø
DKK 699,00 per person
Tur til Limfjords-øen Fur
DKK 599,00 per person
Tur til B&O-museet og besøg på Venø
DKK 599,00 per person
Tur til Læsø
DKK 649,00 per person
Tur til Flensborg
DKK 399,00 per person
Tur til Rømø/Tyskland
DKK 599,00 per person
Indkøbstur til Fleggaard og Butik Calle
DKK 290,00 per person
previous arrow
next arrow
Slider

Når du book­er Hjør­ring Tur­ist­fart, er det næsten kun dit bud­get og fan­tasien, som kan give begræn­sninger. Hjør­ring Tur­ist­fart kør­er bus for vores kun­der i mange forskel­lige anled­ninger. Hvis du har særlige behov, kan Hjør­ring Tur­ist­fart også hjælpe med skræd­der­syede løs­ninger. Vil du have plan­lagt en ind­køb­stur til Tysk­land, Tøn­der jule­marked, Flens­borg jule­marked, jule­marked Ham­borg m.m., så se hér. Du kan arran­gere en dags tur med bus med udflugt til Læsø, Sam­sø, Tunø, Rømø eller Fur m.m. med Hjør­ring Tur­ist­fart.

Hjørring Turistfart kan hjælpe med skræddersyede løsninger

Du kan få meget inspi­ra­tion hos Hjør­ring Tur­ist­fart, for vi har mange spæn­dende opgaver for vidt forskel­lige kun­der. Du kan booke Hjør­ring Tur­ist­fart til flere spæn­dende for­mål i form af en dags tur med bus til hyggelige udflugter m.m. Det er kun din pengepung og din fan­tasi, som kan sætte grænser, for der er mange spæn­dende sted­er at se – også i Dan­mark.

Det er dejligt at kunne læne sig tilbage og vide, at man roligt kan snuppe en god frokost med fx øl eller vin. Det har man mulighed for, når man væl­ger at booke bus­trans­port hos Hjør­ring Tur­ist­fart.

Hjør­ring Tur­ist­fart kender mange udflugtsmål og spæn­dende sted­er, som vi kan fores­lå dig til fx en dags tur med bus. Hjør­ring Tur­ist­fart har god inspi­ra­tion til vores kun­der tilpas­set sæson. Kon­takt Hjør­ring Tur­ist­fart og få et godt tilbud, som er tilpas­set til indi­vidu­elle ønsker. Hjør­ring Tur­ist­fart kan også ser­vicere og inspirere større sel­sk­aber, grup­per eller foreninger, da vores kun­der spæn­der vidt. Hjør­ring Tur­ist­fart kan også tilbyde dig hand­i­cap befor­dring, og løs­er også andre særlige behov. Hos Hjør­ring Tur­ist­fart er der plads til alle, og alle vores pas­sager­er er i trygge hæn­der i vores busser.

Hvis du ønsker det, kan du og din gruppe parkere uden bereg­n­ing efter aftale med Hjør­ring Tur­ist­fart. Det er let­tere at slappe af på bus­turen, når du ved, at din bil er park­eret sikkert og trygt. Hjør­ring Tur­ist­fart ser frem til at ser­vicere dig i en af vores dejlige busser – altid med høj kom­fort. Dette er en stor del af den gode oplevelse, som du får ved at vælge Hjør­ring Tur­ist­fart.

Kontakt os på tlf. 98 92 86 46 — for yderligere information eller bestilling