Hjørring Turistfart
Kontakt +45 98 92 86 46
Folkemødet på Bornholm
DKK 799,00 per person
Sommertur til Skagen
DKK 599,00 per person
Tur til Endalave
DKK 699,00 per person
Guidet tur til Tunø
DKK 599,00 per person
Tur til Samsø
DKK 699,00 per person
Tur til Limfjords-øen Fur
DKK 599,00 per person
Tur til B&O-museet og besøg på Venø
DKK 599,00 per person
Tur til Læsø
DKK 649,00 per person
Tur til Flensborg
DKK 399,00 per person
Tur til Rømø/Tyskland
DKK 599,00 per person
Indkøbstur til Fleggaard og Butik Calle
DKK 290,00 per person
previous arrow
next arrow
Slider

Er du ved at plan­lægge den næste fir­maud­flugt og ønsker nu lidt andet end ellers? Hos Hjør­ring Tur­ist­fart har vi gode råd til kun­derne, for vi har mange års erfar­ing. Der­for kom­mer Hjør­ring Tur­ist­fart jævn­ligt med inspi­ra­tion til spæn­dende fir­maud­flugter. Flere gode måder kan ryste folk godt sam­men under socialt samvær. Det er altid sundt for virk­somhed­er at afholde fir­madage og fir­maud­flugter — fx en gang årligt til moti­va­tion for medar­be­jderne. Sådanne arrange­menter kan være øls­magn­ing, hvor det er en fordel at leje en bus. Allerede under turen i bussen bygges hyggen og det sociale samvær op.

Du kan leje en bus til flere anled­ninger. Det kan også tænkes, at du og din foren­ing vil bestille en bus hos Hjør­ring Tur­ist­fart. Hos Hjør­ring Tur­ist­fart udle­jer vi busser af forskel­lig type til eksem­pelvis idræts­foreninger. Disse idræts­foreninger og øvrige foreninger skal indimellem på ture til cups. Hjør­ring Tur­ist­fart kør­er også foreninger til udlan­det i flere sam­men­hænge. Blandt vores kun­der har Hjør­ring Tur­ist­fart flere fir­maer og foreninger, som har forskel­lige ønsker til udflugter og ture. Det er altid spæn­dende at få sådanne opgaver også. Hjør­ring Tur­ist­fart spæn­der vidt i de opgaver, som vi løs­er inden­for bus­drift. Vores kun­der er ligeledes også meget forskel­lige – udover at vi både har pri­vate kun­der og erhvervskun­der.

Hjørring Turistfart kører ved firmaudflugter og foreningsture m.m.

Hos Hjør­ring Tur­ist­fart kør­er vi både til nære og fjerne des­ti­na­tion­er. Du kan kom­binere julen med fir­maud­flugt eller foren­ingstur til dejlige Nord­tysk­land. Hér er der mulighed for at komme til jule­marked­er i flere byer fra sidst i novem­ber og helt indtil jul.

 

Hvis man er en gruppe og vil hygge sig i ven­sk­a­beligt lag, kan det lægge en dæm­per på sel­sk­a­bet at skulle køre selv. Når man er kom­met afst­ed og er ude for at hygge sig, giv­er det altid større fri­hed, når andre kør­er for en.

Hvad er bedre end at læne sig tilbage og nyde turen og glæde sig til oplevelserne? Det kan du med Hjør­ring Tur­ist­fart. På vej hjem eller under­ve­js behøver du ikke at skulle bekym­re dig om at finde vej, for det klar­er vi. Du kan desu­den med god samvit­tighed snuppe dig en lille lur i vores busser, hvis du skulle behøve det.

Du kan eksem­pelvis booke en bus hos Hjør­ring Tur­ist­fart til bus­tur til Tysk­land eller grænse­han­del Tysk­land, stu­den­terkørsel, bus­re­js­er til Prag eller bus til Aal­borg m.m. Inden­for busudle­jn­ing er der flere løs­ninger hos Hjør­ring Tur­ist­fart – også til Tøn­der jule­marked. Du kan booke en bus med buschauf­før, og du kan få en skræd­der­syet løs­ning hver gang. Hos Hjør­ring Tur­ist­fart elsker vi glade kun­der og en god stemn­ing i vores busser.

Kontakt os på tlf. 98 92 86 46 — for yderligere information eller bestilling