Hjørring Turistfart
Kontakt +45 98 92 86 46
Folkemødet på Bornholm
DKK 799,00 per person
Sommertur til Skagen
DKK 599,00 per person
Tur til Endalave
DKK 699,00 per person
Guidet tur til Tunø
DKK 599,00 per person
Tur til Samsø
DKK 699,00 per person
Tur til Limfjords-øen Fur
DKK 599,00 per person
Tur til B&O-museet og besøg på Venø
DKK 599,00 per person
Tur til Læsø
DKK 649,00 per person
Tur til Flensborg
DKK 399,00 per person
Tur til Rømø/Tyskland
DKK 599,00 per person
Indkøbstur til Fleggaard og Butik Calle
DKK 290,00 per person
previous arrow
next arrow
Slider

Sæt­ter du også pris på en god ind­køb­stur til Tysk­land – fx til Flens­borg – og grænse­han­del med bus? Det er altid hyggeligt med en afs­lap­pende bus­tur. Det er altid spæn­dende at se lidt andet end de vante omgivelser. De fleste men­nesker hold­er også af at gøre en god han­del og mulighe­den for at købe lidt andre var­er end ellers. Det kan virke uover­skueligt for mange men­nesker, hvis de selv skal køre til den tyske grænse eller læn­gere.

Det kan også være, at I er flere, der skal afst­ed. I har måske søgt på ”grænse­han­del Tysk­land” eller lig­nende. Alle kan slappe af, når ans­varet for trans­port frem og tilbage, er lig­ger hos Hjør­ring Tur­ist­fart. Du skal ikke være bekym­ret eller utryg ved at køre i Tysk­land, når Hjør­ring Tur­ist­fart kør­er for dig. Hjør­ring Tur­ist­fart og vores faste buschauf­før­er find­er vej, og vi kør­er til Flens­borg jævn­ligt. Flens­borg er vældigt pop­ulær blandt mange af vores faste kun­der.

Tag på en god indkøbstur til Tyskland med Hjørring Turistfart

Det er altid hyggeligt med en god bus­tur i godt sel­skab med eksem­pelvis fam­i­lien eller ven­ner og bek­endte. Mange af vores kun­der nyder at komme med i en af vores busser. Flens­borg er en god han­dels­by med gode spis­es­t­ed­er. Sam­tidig er der en hyggelig atmos­fære i byen, som har en overkom­melig stør­relse at finde rundt i.

Hvis du vil se på både, lig­ger lyst­både­hav­nen cen­tralt i Flens­borg, og der er hyggeligt at gå tur også. Byen rum­mer mange gode spe­cial­bu­tikker fx gar­nbu­tikker m.m. også.

Fleg­gaard super­marked, som er grænse­han­del, er en favorit. Du kan købe mange spæn­dende ting i Fleg­gaard, og det gælder både drikke­var­er og føde­var­er. Der er også mulighed for at købe veg­an-pro­duk­ter og gluten­frie mad­var­er. Der er også et stort udvalg af sukker­frie føde­var­er og lak­tose­frie pro­duk­ter.

Heru­dover er der også de mere gængse ting til det brede fler­tal. Et godt eksem­pel her­på er soda­vand og lig­nende såsom: Pep­si, Mirin­da, 7up, Faxe Kon­di, Coca Cola, Sprite, Fan­ta, Niko­line, Dr Pep­per, Moun­tain Dew. Der er selvføl­gelig også cig­a­ret­ter, øl, vin, spir­i­tus samt end­da også rengøringsmi­dler og pro­duk­ter til per­son­lig ple­je. Det kan der­for godt betale sig at booke en ind­køb­stur til Flens­borg og grænse­han­del. Der er ofte penge at spare i forhold til danske pris­er. Det er tilmed ikke dyrt at køre med Hjør­ring Tur­ist­fart

Kontakt os på tlf. 98 92 86 46 — for yderligere information eller bestilling