Hjørring Turistfart
Kontakt +45 98 92 86 46
Folkemødet på Bornholm
DKK 799,00 per person
Sommertur til Skagen
DKK 599,00 per person
Tur til Endalave
DKK 699,00 per person
Guidet tur til Tunø
DKK 599,00 per person
Tur til Samsø
DKK 699,00 per person
Tur til Limfjords-øen Fur
DKK 599,00 per person
Tur til B&O-museet og besøg på Venø
DKK 599,00 per person
Tur til Læsø
DKK 649,00 per person
Tur til Flensborg
DKK 399,00 per person
Tur til Rømø/Tyskland
DKK 599,00 per person
Indkøbstur til Fleggaard og Butik Calle
DKK 290,00 per person
previous arrow
next arrow
Slider

Når du vil være sikker på at komme trygt frem, så kon­takt Hjør­ring Tur­ist­fart. Lej en bus med chauf­før eller lej en minibus med chauf­før, og slap af. Når Hjør­ring Tur­ist­fart kør­er for dig, kan du nyde en øl eller vin. Vi har dobbelt­dækker­busser og minibusser til forskel­lige pas­sager­an­tal. Lad Hjør­ring Tur­ist­fart køre dig og kom trygt frem og tilbage. Fortæl, hvad vi kan hjælpe dig med. Så find­er vi den helt rigtige løs­ning for dig. Du kan kun leje bus med chauf­før hos Hjør­ring Tur­ist­fart, for din sikker­hed er vigtig for os. Hjør­ring Tur­ist­fart råder nem­lig over flere typer og stør­relser af busser. Så er der styr på både busser og pas­sager­er med en kyn­dig buschauf­førs pro­fes­sionelle overb­lik.

Lad Hjørring Turistfart køre dig og kom trygt frem og tilbage

Bus­sel­sk­a­bet Hjør­ring Tur­ist­fart er kendt for vores store fokus på vores pas­sager­ers sikker­hed og vel­befind­ende. Der­for har vi hos Hjør­ring Tur­ist­fart en bred skare af kun­der, som med sind­sro giv­er ans­varet for trans­port til os. Hjør­ring Tur­ist­fart løs­er mange bus­trans­portop­gaver — også hand­i­cap befor­dring. Der­for lej en minibus, dobbelt­dækker­bus eller anden bustype hos Hjør­ring Tur­ist­fart. Vores chauf­før­er er alle erfarne og ser­vice­mind­ede med blik for detal­jer såsom særlige behov m.m. Hvad der end måtte være, får kun­derne altid en pro­fes­sionel ser­vice hos Hjør­ring Tur­ist­fart. Vi har øje for det enkelte men­neske og hjælper gerne hand­i­cappede, så alle får en god oplevelse.

 

Hjør­ring Tur­ist­fart er parat med et godt tilbud til dig, og glæder os til at høre fra dig. Det er helt uforplig­tende for dig at kon­tak­te os og høre nærmere om vores ser­vicemu­lighed­er. Hjør­ring Tur­ist­fart dækker forskel­li­gart­ede behov inden­for bus­trans­port og sæt­ter en ære i til­fredse kun­der. Du kan vælge at leje minibus og kan leje bus med plads til 16–78 per­son­er. Alle busser hos Hjør­ring Tur­ist­fart har høj kom­fort og god indret­ning med fx klap- eller kon­fer­ence­bor­de, wi-fi helt gratis, kaf­fe­mask­ine eller minikøkken, air­con­di­tion, WC m.m. Hjør­ring Tur­ist­fart har kun busser, som over­hold­er alle miljøkrav.

Vores pri­vate kun­der og erhvervskun­der vil leje minibus til eksem­pelvis plan­lagte arrange­menter såsom kon­gress­er, kørsel med skole­børn eller børne­have­børn, hand­i­cap­kørsel m.m. Hjør­ring Tur­ist­fart kør­er også bus­trans­port til bus­re­js­er, udflugter eller som rute­bil­er, hvis der er behov for det. Hjør­ring Tur­ist­fart går til alle opgaver med samme store engage­ment og inter­esse, for vi elsker at køre bus. Alle vores buschauf­før­er har lang pro­fes­sionel erfar­ing, så vores kun­der altid kan være trygge i vores busser.

Kontakt os på tlf. 98 92 86 46 — for yderligere information eller bestilling