Book en bus

Sidder du og søger på ”leje af bus”, ”rutebiler”, ”leje af minibus” m.m., men har du ikke fundet busselskabet? Du behøver ikke at lede længere nu, for Hjørring Turistfart er klar, så du kan booke en bus. Det gælder også, hvis du behøver handicap befordring. Vi løser mange opgaver hos Hjørring Turistfart, så kontakt os og hør mere. Hjørring Turistfart har også en bus og buschauffør til din busrejse eller andet transportbehov.

Hjørring Turistfart kører også bus for nordmænd, som ankommer til Hirtshals. Med Hjørring Turistfart kan de norske rejsende komme nemt videre til Aalborg, Skagen, Fårup Sommerland m.m. Du har måske søgt på ”Colorline bus, Bus til Fårup Sommerland, Bus til Ålborg / Bus til Aalborg, Bus til Skagen” m.m. Med Hjørring Turistfart er du allerede på rette vej og kan indstille din søgen.

Slap af og kobl fra
Når du vælger Hjørring Turistfart, slipper du for at selv at finde vej, og du kommer trygt frem til det ønskede sted. Samtidig har du mulighed for at slappe af og koble helt fra. Du kan endda nyde en øl og noget til eksempelvis kaffen, hvis du får lyst. Du er ikke bundet af ikke at kunne snuppe en dejlig kold øl, når du lader Hjørring Turistfart køre for dig.