Busture til julemarkeder

Vil du til julemarked i Tyskland eller Sønderjylland, men kører ikke selv, så book Hjørring Turistfart.Men hvilket julemarked du skal vælge? Lad Hjørring Turistfart komme med forslag til julemarked. Søger du på”julemarked Flensburg” / ”julemarked Flensborg”, ”julemarked Lübeck”, ”Tønder julemarked”, ”julemarked Nordtyskland”, ” Hamborg”, Berlin,” m.m.? Det klarer Hjørring Turistfart, som kører til flere julemarkeder. Lej en bus med chauffør hos Hjørring Turistfart, og kom sikkert og trygt frem og tilbage. Julemarkederne varer vanen tro fra sidst i november måned og indtil jul.

Lad Hjørring Turistfart komme med forslag til julemarked
En nærliggende mulighed er at tage til julemarked i Flensborg, som den nordligste tyske by. Du kan besøge Flensborgs gamle bydel og nyde julestemningen og de hyggelige boder. De har alle festlige belysninger og byder på diverse specialtilbud fra både Danmark og Tyskland. Du kan nyde en af de mange varianter af den såkaldte Tallinpunch. Der er noget for både store og små i form af kaptajns- samt købmandsgårde og selvfølgelig selve julemarkedet – alt sammen med hyggelig atmosfære.

En anden god mulighed er at besøge Hamborgs julemarkeder, som findes fordelt udover centrum. Du finder Hamborgs største julemarked med hundredvis af boder ud for det flotte rådhus. Der sælges fx kunsthåndværk, julespecialiteter og meget andet. Hamborg byder også på alternative julemarkeder såsom eksempelvis Santa Pauli Weihnachten auf den Kiez. Dette alternative julemarked er kendt for sin særprægethed. Lad Hjørring Turistfart vejlede dig, så du kan bo i gåafstand til flere julemarkeder.

Hvis du vil til en større tysk by, er der også Berlin med 11 traditionelle julemarkeder samt 4 alternative. Mange anser julemarkederne for en folkefest med smukke julepyntede boder med julegaver, julepynt og lækkerier. Der er også julerier i gader og på pladserne, og krus med rygende varm Glühwein sælges fra store gryder. Tag til julemarked og kom i julestemning, så du kan tage julestemningen med dig hjem.

Berlins 11 traditionelle julemarkeder omfatter fx Julemarked på Gendarmenmarkt, ved Kaiser-Wilhelm-Gedächtnis-Kirche og nostalgisk julemarked ved St. Hedwigs-Kathedrale. Du kan også vælge Julemarked ved Charlottenburg-slottet, ved Berlins røde rådhus eller Vinterdrøm ved Alexa. Herudover er der ligeledes julemarked på Alexanderplatz, Vinterverden og julemarked på Potsdamer Platz eller Lucia Julemarked i Kulturbrauerei. Endelig kan du også opleve Alt-Rixdorfer julemarked eller måske Julemarked i Altstadt Spandau.

Der er også hele fire alternative julemarkeder i Berlin: julemarked for hundeelskere, julemarked på Klunkerkranich, julerodeo – Design-julemarked eller Holy Shit Shopping julemarked.