Lej eller book en dobbeltdækkerbus

Kunne det ikke være skønt at køre i en dobbeltdækkerbus? Lej eller book en dobbeltdækkerbus hos Hjørring Turistfart, for det er en skøn transportform. Bare alene det at forestille sig, hvilken fantastisk udsigt der er oppe fra en dobbeltdækkerbus, siger meget. Udover den fantastiske udsigt fra en dobbeltdækkerbus kan en denne bustype rumme flere passagerer. En almindelig bus med kun en etage har jo ikke plads til nær så mange passagerer. Hvis man er mange gæster, som skal til samme fest, er det mere festligt at ankomme samlet i en bus. Det at rejse sammen sætter stemningen yderligere i vejret og ryster folk sammen fra starten.

Så kunne det ikke være skønt at køre i en dobbeltdækkerbus?
For skal der være fest, så kan man lige så godt gøre det ordentligt, og alle vil elske det. Når I lejer en dobbeltdækkerbus med plads til hele selskabet, så er arrangementet i gang allerede undervejs. Hjørring Turistfart har nogle virkeligt lækre dobbeltdækkerbusser, hvor du og din gruppe kan slappe fuldstændigt af. Hjørring Turistfart’ servicemindede buschauffør i den lejede dobbeltdækkerbus har overblikket på hele turen og passer på jer.

Alt afhængigt af formålet med at leje en dobbeltdækkerbus skal du vælge den optimale type af dobbeltdækkerbus til dit behov. Du kan have særlige ønsker til indretningen vedrørende sæder og sædeopsætning m.m. Hjørring Turistfart er parat til at give dig professionel rådgivning, så vi sammen finder den rigtige løsning for dig. Der findes flere fabrikanter indenfor dobbeltdækkerbusser såsom det mest kendte ved navn Setra samt også Volvo, MAN samt fabrikanten Van Holen.

Generelt kan man sige, at dobbeltdækkerbussernes størrelser er ens uanset antallet af siddepladser. Der kan fx være imellem 71 og 85 siddepladser, som oftest er opdelt i sædegrupper. Som regel vender sæderne ind mod hinanden, og har et bord i midten. Man kan også sige, at hvis der er flere siddepladser i dobbeltbussen, så kommer folk til at sidde endnu mere tæt på hinanden. Jo flere siddepladser, jo mere kan det gå ud over benpladsen. Alle disse praktiske ting kan du høre mere om, når du kontakter Hjørring Turistfart. Fælles for alle busser hos Hjørring Turistfart er, at alle dobbeltdækkerbusser, minibusser, turistbusser m.m. har en høj komfort til glæde for vores kunder.