Leje af bus

Når du vil være sikker på at komme trygt frem, så kontakt Hjørring Turistfart. Lej en bus med chauffør eller lej en minibus med chauffør, og slap af. Når Hjørring Turistfart kører for dig, kan du nyde en øl eller vin. Vi har dobbeltdækkerbusser og minibusser til forskellige passagerantal. Lad Hjørring Turistfart køre dig og kom trygt frem og tilbage. Fortæl, hvad vi kan hjælpe dig med. Så finder vi den helt rigtige løsning for dig. Du kan kun leje bus med chauffør hos Hjørring Turistfart, for din sikkerhed er vigtig for os. Hjørring Turistfart råder nemlig over flere typer og størrelser af busser. Så er der styr på både busser og passagerer med en kyndig buschaufførs professionelle overblik.

Lad Hjørring Turistfart køre dig og kom trygt frem og tilbage
Busselskabet Hjørring Turistfart er kendt for vores store fokus på vores passagerers sikkerhed og velbefindende. Derfor har vi hos Hjørring Turistfart en bred skare af kunder, som med sindsro giver ansvaret for transport til os. Hjørring Turistfart løser mange bustransportopgaver — også handicap befordring. Derfor lej en minibus, dobbeltdækkerbus eller anden bustype hos Hjørring Turistfart. Vores chauffører er alle erfarne og servicemindede med blik for detaljer såsom særlige behov m.m. Hvad der end måtte være, får kunderne altid en professionel service hos Hjørring Turistfart. Vi har øje for det enkelte menneske og hjælper gerne handicappede, så alle får en god oplevelse.

Hjørring Turistfart er parat med et godt tilbud til dig, og glæder os til at høre fra dig. Det er helt uforpligtende for dig at kontakte os og høre nærmere om vores servicemuligheder. Hjørring Turistfart dækker forskelligartede behov indenfor bustransport og sætter en ære i tilfredse kunder. Du kan vælge at leje minibus og kan leje bus med plads til 16–78 personer. Alle busser hos Hjørring Turistfart har høj komfort og god indretning med fx klap- eller konferenceborde, wi-fi helt gratis, kaffemaskine eller minikøkken, aircondition, WC m.m. Hjørring Turistfart har kun busser, som overholder alle miljøkrav.

Vores private kunder og erhvervskunder vil leje minibus til eksempelvis planlagte arrangementer såsom kongresser, kørsel med skolebørn eller børnehavebørn, handicapkørsel m.m. Hjørring Turistfart kører også bustransport til busrejser, udflugter eller som rutebiler, hvis der er behov for det. Hjørring Turistfart går til alle opgaver med samme store engagement og interesse, for vi elsker at køre bus. Alle vores buschauffører har lang professionel erfaring, så vores kunder altid kan være trygge i vores busser.